Jäsenlehti

Jäsenlehti 
 
 

Suomen Schapendoes Ry:n jäsenlehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa, maalis-, kesä, syys- ja joulukuussa.

 

lehti12013

Lehti
Ilmestymiskuukausi Deadline
1. Maaliskuu 1.2.
2. Kesäkuu 1.5.
3. Syyskuu 1.8.
4. Joulukuu 1.11.

 

Lehden materiaalin toimitus mielellään sähköisesti osoitteeseen schapelehti(a)gmail.com.
  

Perinteisellä postilla materiaali tulee perille alla olevilla osoitetiedoilla. Liitä mukaan palautuskuori ja postimerkki varmistaakseni lähettämiesi esim. kuvien palautuksen.

 

Kati Kontula
Kalaksuentie 355
19160  Huutotöyry

 

Painopaikka Lprint, Lappeenranta. Painopaikka hoitaa myös lehden postituksen.

Lehden taittotyön toimittaa Kati Kontula.

 

 

Jos olet Suomen Schapendoes ry:n jäsen ja sinulle ei ilmesty lehteä, toimi seuraavasti:

Tarkasta oletko maksanut jäsenmaksusi, jos et ole maksanut ja haluat sen suorittaa, ota yhteyttä sähköpostitse paivisusanna.jaakola (a) gmail.com

  • Tarkasta oletko suorittanut jäsenmaksun oikealla viitenumerolla, viitenumero löytyy jäsenlehden osoitetarran yläkulmasta, jos et ole maksanut oikealla viitenumerolla ota maksupäivämäärä ylös ja ole yhteydessä jäsensihteeriin.
  • Jos et ole maksanut jäsenmaksua viitenumeron kanssa, tarkasta yhteystietosi jäsensihteeriltä, muista myös osoitteenmuutokset.

Jos et ole Suomen Schapendoes ry:n jäsen, voit aina liittyä jäseneksi olemalla yhteydessä jäsensihteerimme, saat neljä kertaa vuodessa mukavan lukupaketin ja tiedät mistä schapendoesväki puhuu, mahdollisuuden osallistua leireille ja koulutuksiin.

 

Yhdistyksemme lehti Schapendoes ottaa kiitollisena vastaan rotuumme sekä yleisesti koiriin liittyviä artikkeleita, kaikki jäsenemme ovat erittäin tervetulleita osallistumaan näin lehden sisältöön. Kirjoituspalkkioita emme pysty maksamaan.

 

 

Lehden materiaali

 

Veloituksetta lehdessä julkaistaa yli 10v veteraanionnittelut, muistoilmoitukset sekä mainos tuonti- / vientikoirasta. Valiokoirista tai pentueesta julkaistaan 5 euron lisämaksusta kuva Kennelliitosta saatavien tietojen yhteydessä. Enintään yksi kuva per valiokoira/pentue.

 

Kilpailu- ja koetuloksista julkaistaan jäsenten itsensä toimittamina kaikista lajeista. Muuta huomioitavaa tulosten lähettämisessä; mikäli tulokset ovat olleet saatavilla jo edellisen lehden deadlineen mennessä ei niitä julkaista enää seuraavassa lehdessä.

 

LAJI - MITÄ JULKAISTAAN
Näyttelytulokset - Valokuvat kuvatekstein ROP- ja VSP-koirista
Agilitytulokset - Nollatulokset / Rotumestarit
Tottelevaisuuskoetulokset - Kaikki tuloksen saaneet / Rotumestarit
LTE, MH-, Rally-Toko-, Paimennus-, Pelastuskoirakoetulokset yms. - Kaikki osallistumiset / tulokset julkaistaan

 

 

Aineistovaatimukset: Tekstitiedostot tulee lähettää yleisimmin käytössä olevilla tiedostomuodoissa, doc, pdf tai rtf ja kuvatiedostot mahdollisimman käsittelemättöminä ja isoina jpg -tiedostoina. Jokainen valokuva (myös näyttelyissä otettuihin) tulee merkitä koiran/koirien ja kuvaajan nimellä. Ilman kuvaajan nimeä kuvia ei julkaista.

 

 

OHJEET ARTIKKELIEN KIRJOITTAJILLE 

Yhdistyksemme Schapendoes-lehti ottaa mielellään vastaan artikkeleita jotka liittyvät rotuun tai koiriin. Kirjoituspalkkiota emme pysty maksamaan. Ilmoitushinnat on mainittu toisaalla lehdessä.

 

Seuraavia ohjeita tulisi noudattaa: 

Tekstitiedostoissa, selkeää ja ytimekästä tekstiä, väliotsikot selkeyttämään luettavuutta. Päätoimittajalla on oikeus muokata artikkeleita. Taittaja valitsee valokuvat ja päätoimittaja artikkelit. Valokuvia ja artikkeleita toivotaan koko ajan lisää osoitteeseen schapelehti (a) gmail.com

 

* Kirjoita artikkelisi tekstinkäsittelyohjelmalla ja lisää se joko suoraan sähköpostiin tai liitteenä, doc, rtf tai pdf-tiedostona
* Vältä taulukoita ja valokuvia tekstin seassa
* Kirjoita teksti ilman muotoiluja, muista väliotsikot! Kirjasintyypillä ei ole väliä
* Muistathan ettei hymiöt kuulu lehtijulkaisuun
* Tarkasta kirjoittamasi teksti kirjoitus- ja asiavirheiden varalta
* Nimeä kuvat selkeästi ja kuvaajan nimi on oltava ehdottomasti kaikissa kuvissa. Lisää kuvaan halutessasi kuvateksti.

 

Noudattamalla näitä ohjeita, nopeutat sekä päätoimittajan että taittajan työtä ja mahdollistat lehden saapumisen ajoissa lukijoille! Kiitos!

   

  

alt

Päätoimittajamme Kati Kontula paimennusleirillä